Referenssit

"En osannut itse sanoittaa vahvuuksiani ja sitä missä haluaisin olla töissä. Olin yksinäinen työnhaussa. Koin, ettei kukaan auttanut.

Omavalmentajilla ei ole voimaa auttaa kaikkia ihmisiä – mahtavaa, että on olemassa tällaisia työnhaun tehotreenejä!

Sitten sain kuulla Myynninsydämen Sadusta ja aloitimme työnhaun tehotreenin heinäkuussa -23. Satu osasi sanoittaa vahvuuteni ja hän otti verkostonsa käyttöön. Hän osasi ideoida heti mieluisia työpaikkoja- yhdessä ❤️

Satu on lämmin ja sydämellinen ihminen. Hän haluaa auttaa ihmisiä työllistymään ja hänellä on isot verkostot. Työllistyin kesälomista huolimatta nopeasti – syyskuussa. Suosittelen kaikille Satua! Ei tarvitse mennä te-toimiston asiakkaaksi, vaan ottaa suoraan Satuun yhteyttä, jos olet jäämässä työttömäksi. Hän löytää sinulle työpaikan!

Olen niin kiitollinen Sadulle avusta ❤️

Työpaikka toi niin paljon sisältöä elämääni!"

Ülle 64 vuotta, Hämeenlinna

"Vaikken kerennyt lähteä kunnolla mukaan Sadun luotsaamalle kurssille, niin olen ollut todella tyytyväinen tukeen ja perspektiiviin mitä olen häneltä saanut!

Sadun kanssa on helppo jutella asioista ja hänen kontaktien laajuus on merkittävä työllistymisen tavoitteen ja elämänmuutoksen edessä."

Kristiina 27 vuotta

"Olemme tehneet Satun kanssa yhteistyötä nyt kaksi vuotta. Silloin kun Satu tuli yritykseni myynnin tueksi, olin juuri saanut esikoiseni ja ihmiset palailivat pikkuhiljaa takaisin toimistoille korona jälkeen. Tuolloin en olisi osannut odottaa mitkä vauhdikkaat vuodet meillä olisi edessä!

On myös selvää, että yksin en olisi näin pitkälle päässyt. Satu ei ole ollut vain myynnin tukena, vaan ottanut päävastuun myynnistä, jolloin minä olen voinut keskittyä tilasuunnitteluun, projektien hallintaan ja yrityksen johtoon.

Tämä oli alusta asti selkeä ja helppo ratkaisu, sillä Satu on tehnyt meille töitä samalla asenteella kuin yritys olisi hänen omansa. Satun tapa tehdä myyntiä on lämmin, inhimillinen ja välittävä sekä erittäin tehokas! Myynti on ollut myös hyvin kokonaisvaltaista ihan brändin rakentamisesta lähtien. Yrittäjinä olemme myös voineet jakaa paljon ja olen oppinut Satulta valtavasti. Innolla vain odotan mitä kaikkea meillä on vielä yhteisellä tiellä edessä! :)"

Tiia, Luvin yrittäjä